Videoovervågning til privat og erhverv

Hos EM Sikring ApS har vi mange års erfaring med opsætning af videoovervågning af private hjem og virksomheder. Vi har ekspertisen og erfaringen til at hjælpe jer med den mest optimale installation af jeres systemer, for at opnå maksimal sikkerhed. Vi har hjulpet mange private og virksomheder i hele Danmark og har en veldokumenteret historik. Vores overvåningskamera med app er meget brugervenligt. Vi har tilfredse kunder både på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Professionel rådgivning af overvågningssystemer

EM Sikring ApS kan rådgive og vejlede jer omkring videoovervågning af Jeres hjem eller virksomhed. I fællesskab med jer, finder vi den bedste løsning som passer til jeres behov. 

Ved opsætning af vores overvågningssystemer, kan I følge med i hvad der sker i jeres hjem eller virksomhed. Når der er blevet installeret kameraovervågning, minimere man risikoen for indbrud da det giver en præventiv effekt at have installeret kameraer. Udover at overvågningssystemer giver en præventiv effekt, giver det også mulighed for at se hvad der er sket, hvis uheldet er ude.   

Skræddersyet overvågningsløsninger

Behovet for videoovervågning er forskellige fra case til case. Vi tilbyder en skræddersyet løsning som passer til dit behov. Det kan være du kun skal bruge et enkelt kamera, eller du skal bruge 30 kameraer. 

Regler for overvågning

Når det kommer til videoovervågning, skal man overholde tv-overvågningsloven. Foretager man overvågning af områder som benyttes til almindelig færdsel, skal man registrere sit kamera. Kameraet skal registreres i politiets kamera register senest 14 dage efter det er opsat, hvis det filmer i offentlig rum. 

Hvis ens overvågningssystem ikke er omfattet af registreringspligten i henhold til tv-overvågningsloven, har man ikke pligt til at registrere sit kamera. Politiet opfordre dog til at man gør det.

Vælger I EM Sikring ApS til opsætning af jeres videoovervågning, garanterer vi at reglerne for overvågningsloven bliver overholdt, samt vi desuden står for tilmelding til politiets kameraregister.

Har du spørgsmål omkring reglerne af overvågningslove, eller generelt til vores systemer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med gode råd og vejledning. 

Regler for overvågning

Prisen for opsætning og montering af vores overvågningssystemer er forskellige fra gang til gang. Prisen bliver påvirket af omfanget af videoovervågningen og hvor stor en løsning I ønsker. Kontakt os i dag for en pris.

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for gode råd og vejledning eller ønsker pris på et projekt, så kontakt os i dag på tlf. 70 60 59 01 og mail info@emsikring.dk