alarmsystemer i hele danmark

EM Sikring ApS har mange års erfaring med rådgivning og installering af alarmsystemer. Vore gode og personlige service betyder, at I som kunde altid står tilbage med et resultat I er tilfredse med. Vi har hjulpet mange virksomheder og private med forskellige overvågningssystemer i hele Danmark. Vores alarmsystemer kommer både med og uden abonnementsløsninger.

Professionel installering af alarmsystemer

Vi er jeres professionelle installatør af et alarmsystem. Med vores mange års erfaring og ekspertise, kan I være sikre på at vi finder en løsning som passer til jeres behov. 

Et alarmsystem er ikke kun alarmering hvis der er indbrud i jeres bolig eller virksomhed. 

Alarmsystemer kan også detektere evt. røg, fugt eller bevægelse. 
Ved et system som kan detektere røg eller fugt, kan I få direkte besked og kan nå at gribe ind inden skaden bliver alt for stor.

Hvorfor skal vi have et alarmsystem?

Grunden til at få installeret et alarmsystem er mange. Gode eksempler på årsager til installering kan være:

  • Præventiv mod indbrud
  • Opdag røg eller vandskade
  • Overvågning af hjem eller virksomhed

Med at alarmsystem mod indbrud, får I en præventiv effekt overfor indbrudstyve. Hvis tyven stadig forsøger sig med et indbrud, vil en alarm stresse indbrudstyven, samtidig med at eventuelle naboer og forbipasserende vil blive opmærksom. 

Der findes standardløsninger indenfor alarmsystemer. I langt de fleste tilfælde dækker standardløsningerne ikke de behov I står og har. Hos os finder I ikke standardløsninger, men i stedet løsninger som er skræddersyet til Jeres behov. Ved at benytte EM Sikring ApS, undgår I at gå på kompromis med jeres alarmløsning. 

Hvad koster et alarmsystem?

Prisen for et alarmsystem afhænger jeres behov. Derfor kan vi ikke kommer med en fast pris. Kontakt os i dag for en pris og vejledning omkring et alarmsystem til jeres virksomhed eller bolig

Få et uforpligtende tilbud

Står I og skal bruge et alarmsystem? Kontakt os i dag på tlf. 70 60 59 01, mail info@emsikring.dk eller benyt vores kontaktformular. Sammen finde vi en løsning som passer til jeres behov. Vi har tilfredse kunder både på Fyn, Sjælland og i Jylland.