Adgangskontrol øger sikkerheden

Med adgangskontrol er det muligt at styre adgangen til jeres virksomhed. EM Sikring ApS har hjulpet mange kunder i hele Danmark med løsninger til forskellige overvågning- og kontrolsystemer. Vi vil derfor altid stå til rådighed, og er klar til at hjælpe jeres virksomhed Vores løsninger til privat og erhverv fås med og uden abonnement.

Hvorfor vælge adgangskontrol?

Grunden til at vælge adgangskontrol kan være mange. Det gør det muligt for jer at bestemme hvem der skal have adgang til virksomheden eller bygningen. Det kan også være et kamera som automatisk tæller hvor mange der går ind og ud af bygningen. Derved kan I hele tiden have et overblik over hvor mange der er i bygningen.

Elektronisk kontrolsytem gør det nemt at kontrollere hvem der har adgang. Hvis en medarbejder stopper eller der kommer en ny til, kan man hurtigt tilføje eller fjerne personer med elektronisk kontrolsytem. 

Implementering af kontrolsystemer giver mange fordele til virksomheder, men lige såvel også til det private, der ønsker at øge sikkerheden i deres bolig. 

 1. Øget sikkerhed:
  Med adgangskontrolsystemer, skaber du et lag af sikkerhed, der forhindrer uautoriseret adgang til potentielle følsomme områder eller oplysninger. Du vil derfor tydeligt reducerer risikoen for indbrud, tyveri og skader på din ejendom.

 2. Effektiv ressourcestyring:
  Du får præcis kontrol over, hvem der har adgang til forskellige områder, du selv har muligheden for at udvælge. Dette gør det muligt at styre og overvåge dine ressourcer såsom lagerbeholdning, maskiner, eller personaleområder mere effektivt.

 3. Overvågning og sporing:
  Denne type af kontrolsystemer kan integreres med overvågningskameraer og alarm-systemer, for at give dig en endnu højere grad af sikkerhed. Du kan for eksempel registrerer adgangsaktiviteter, hvilket gør det nemt at spore og samtidig identificere, hvis der skulle opstå mistænkelig eller uautoriseret adfærd.

Forskellige former for kontrolsystemer

Der findes forskellige former for adgangssystemer, der kan installeres. 

 • Pinkode
 • Nøglekort og nøglebrik
 • Fingeraftryk
 • Nummerpladescanner
 • Tidsbestemt oplukning

Hvis I er i tvivl om hvilken adgangskontrol I skal vælge, så står vi hos EM Sikring ApS klar til at hjælpe Jer. Vi har erfaringen som sørger for, at I får den løsning som passer til jeres behov.

Hvad koster et kontrolsystem?

Adgangskontrol kommer i alle prislejer. Det afhænger af hvilken form for kontrolsystem I ønsker. Hvis I ønsker at høre nærmere til priserne til jeres virksomhed, kan I altid tage kontakt til os i dag. 

Kontakt os for tilbud

Ønsker I et tilbud på adgangskontrol til jeres virksomhed? Kontakt os i dag på tlf. 70 60 59 01, mail info@emsikring.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede omkring overvågningsystemer. Vi har tilfredse kunder både på Fyn, Sjælland og i Jylland.