EM SIKRING

OM OS

EM Sikring ApS er en lille, lokal virksomhed i Nyborg med værdierne i orden. Vi har over 40 års erfaring inden for branchen, og vores kunder kender os for vores kvalitetsorienterede løsninger, høje serviceniveau og gode rådgivning.

Bag om em sikring aps

EM Sikring ApS så for første gang dagens lys i 2022, hvor Michael Skree og Erik Nygaard startede virksomheden op som et Anpartsselskab. Michael har en baggrund som sikringsteknikker og har i de seneste år drevet sit eget selskab MS CAM ApS Erik Nygaard har en baggrund som sikringsteknikker og som Key Account Manager, har i de sidste år drevet Nygaard Systems ApS. Vi har dannet nyt fælles selskab EM Sikring ApS, som vi vil drive med nye spændende måder at tænke sikkerhed på, både erhverv og hos private. Altid med kunden i centrum med den, overfor os stillede opgave.

Kunden som omdrejningspunkt

Vores vigtigste fokus er vores kunder. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed samt ønsker og behov. Vi sørger derfor altid for at være nærværende i vores arbejde, så du som kunde trygt kan stole på solide løsninger, som lever op til dine forventninger. Vi kendte for vores ekspertise, punktlighed og præcision. Vi overholder altså alle aftaler og sørger for at holde os opdaterede på den nyeste viden og teknologi på området.