Adgangskontrol øger sikkerheden

Med adgangskontrol er det muligt at styre adgangen til jeres virksomhed. EM Sikring ApS har hjulpet mange kunder i hele Danmark med løsninger til adgangskontrol. Lad os hjælpe jer med adgangskontrol til jeres virksomhed. 

Vores løsninger til privat og erhverv fås med og uden abonnement.

Hvorfor vælge adgangskontrol?

Grunden til at vælge adgangskontrol kan være mange. Det gør det muligt for jer at bestemme hvem der skal have adgang til virksomheden eller bygningen. Det kan også være et kamera som automatisk tæller hvor mange der går ind og ud af bygningen. Derved kan I hele tiden have et overblik over hvor mange der er i bygningen.

Elektronisk adgangskontrol gør det nemt at kontrollere hvem der har adgang. Hvis en medarbejder stopper eller der kommer en ny til, kan man hurtigt tilføje eller fjerne personer med elektronisk adgangskontrol. 

Forskellige former for adgangskontrol

Der findes forskellige former for adgangskontrol som man kan installere. 

  • Pinkode
  • Nøglekort og nøglebrik
  • Fingeraftryk
  • Nummerpladescanner
  • Tidsbestemt oplukning

Hvis I er i tvivl om hvilken adgangskontrol I skal vælge, så står vi hos EM Sikring ApS klar til at hjælpe Jer. Vi har erfaringen som sørger for, at I får den løsning som passer til jeres behov.

Hvad koster adgangskontrol?

Adgangskontrol kommer i alle prislejer. Det afhænger af hvilken form for adgangskontrol I ønsker. Hvis I ønsker at høre prisen på adgangskontrol til jeres virksomhed, så kontakt os i dag. 

Kontakt os for tilbud

Ønsker I et tilbud på adgangskontrol til jeres virksomhed? Kontakt os i dag på tlf. 70 60 59 01, mail info@emsikring.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede omkring adgangskontrol. Vi har tilfredse kunder både på Fyn, Sjælland og i Jylland.